National Park Service

What I did: Design Concept / Layout / Image Selection

While interning at the National Park Service I had the opportunity to design 3 permanent wayside panels that were installed at the trailhead next to the ranger station for Devils Postpile National Monument. Coordinating with the outreach manager we designed these panels to focus on the 3 major aspects of the monument as a way to introduce the area to new visitors.

NPS UG WE Grid 36x48 NPS UG WE Grid 36x48 NPS UG WE Grid 36x48

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s